Vi öppnar fysisk butik! | Fly Fishing Market|Allt för ditt flugfiske

I mars 2021 gick e-handelsplattformen flyfishingmarket.se live och sedan dess har utvecklingen bara gått framåt. Efter lättade restriktioner öppnar vi den 13 november upp dörrarna till vår första fysiska butik i Mölnlycke där vi kommer att erbjuda allt inom flugfiskets fantastiska värld. Vi blir därmed den enda renodlade flugfiskebutiken i Göteborgsområdet.

– Att vi skulle öppna en fysisk butik har funnits med i planen sedan början men att vi kan öppna redan nu känns helt fantastiskt! Genom att finnas tillgängliga både digitalt och fysiskt kan vi erbjuda våra kunder ännu bättre service. Att exempelvis få möjlighet att provkasta ett spö innan köp vill vi uppmuntra, säger grundaren Emil.

I butiken finns spön, rullar, linor, vadare, verktyg, tillbehör och ca 400 flugor att välja bland. För den som vill binda egna mästerverk erbjuds ett generöst utbud av flugbindningsprodukter som under öppningshelgen rabatteras med 20%. Med öppningen tillkommer även nya varumärken som Guideline, Renzetti och Airflo.

Under vinterns flugbindningsperiod kommer butiken att ha öppet lördagar och söndagar. Något som kommer att ändras när fiskesäsongen drar igång till våren 2022.

Varmt välkommen in på en kaffe och lite gött snack!

För att hitta till butiken, klicka här.
Ta reda på mer om butiken här.


Lämna en kommentar

Alla inlägg blir granskade innan publicering