Välkommen på Flugfiskefest 5/3!
Det är med glädje som vi berättar att Göteborgs enda flugfiskededikerade butik utökar sina öppettider! För att fira detta bjuder vi in till flugfiskefest lördagen 5/3 kl 11-15. 

Kom hit och tävla i prickkastning, med priser till 4 vinnare! Ta chansen att vinna ett Guideline Stoked enhandsspö #5 9' (värde 1 899 kr), en Orvis Sling Pack (värde 1 599 kr) eller flugbindningsmaterial från Whiting (värde 1 400 och 1 200 kr). Bind en gratis havsöringsfluga vid vår prova på-bänk med instruktioner från personalen. Vi bjuder på fika och dryck för hela familjen. Och dessutom får de 10 första kunderna en flugfiske-goodiebag till ett värde av 350 kr.

Både i butiken och på webben har du i veckan 20% rabatt på Guideline-favoriter (gäller tisdag-lördag) och hela 15% rabatt på all flugbindning (gäller ej Ahrex, Renzetti, Whiting). Spana in Veckans utvalda.

I november förra året slog Fly Fishing Market upp dörrarna i Mölnlycke med helgöppet för kunder som ville testa utrustning, spana på flugbindningsmaterial och ta en kaffe över gött fiskesnack. Från och med i mars har butiken öppet tisdag-fredag kl 11-19 samt på lördagar kl 11-15. 

Ta med barnen, hunden och grannen så ses vi på lördag! 
Varför ändras öppettiderna? 
– Vi vill finnas där med rätt utrustning och rätt hjälp för de flugfiskare som räknar ner dagarna inför vårpremiären på kusten. Vi märker att kunderna bubblar av förväntan och det känns fantastiskt härligt att med generösare öppettider kunna hjälpa fler med förberedelserna.

Varför håller ni stängt på söndagar?
 
– Om det finns något som är roligare än att snacka fiske, så är det ju att faktiskt få fiska själv. Så det ser vi fram emot nu – härliga söndagar vid vattnet.
Nya öppettider
Måndag – Stängt
Tisdag 11-19
Onsdag 11-19
Torsdag 11-19
Fredag 11-19
Lördag 11-15
Söndag – Stängt

Adress
Hönekullavägen 7, 435 44 Mölnlycke.
Klicka här för att hitta hit

Kontakt
Oavsett liten eller stor fråga är du varmt välkommen att kontakta oss. Precis som vanligt kan du höra av dig på Facebook, Instagram, telefon eller mejl
 

    Lämna en kommentar

    Alla inlägg blir granskade innan publicering