Välkomna till Fly Fishing Markets unika inbytesprogram. Vi köper helt enkelt din gamla utrustning och du får pengar att handla för i vår butik, schysst och enkelt. Kolla gärna på vår video i spelaren nedan och om ni har ytterligare frågor så fortsätter beskrivningen längre ned.
 
Vad tar vi emot?
  • Modern flugfiskeutrustning vars pris vid inköpstillfället var 1.500 kr eller mer.
  • Klassisk flugfiskeutrustning som är eftertraktad på marknaden.
  • Utrustingen måste vara i fiskbart/användningsbart skick. Vi tar inte emot trasig utrustning.

Hur fungerar det?

  1. Skriv ett mail till info@flyfishingmarket.se med märke, modell, kondition och annan relevant information om utrustningen. Försök vara noggrann då det underlättar hanteringstiden och du får din utrustning köpt snabbare.
  2. Vi svarar på ditt mail med ett estimerat pris.
  3. Om du accepterar priset så skickar du utrustningen till oss. Väl här så går vi igenom utrustningen noggrant och erbjuder dig det slutliga värdet. Om nu priset skulle hamna under vårat estimat, då har du möjlighet att tacka nej och få utrustningen skickad tillbaka till dig.
  4. Om allt går igenom, då skickar vi ett presentkort till dig via mail. Presentkortet fungerar som vilka pengar som helst och kan kombineras med andra erbjudanden i butiken.

Hur lång tid tar det innan jag får presentkortet?

När vi har fått utrustningen till oss så har vi en hanteringstid på 1-3 dagar. Presentkortet får du direkt när du har godkänt vårat slutgiltiga erbjudande.

Vem står för frakten?

När du skeppar utrustningen till oss så står du för frakten. Skulle det vara så att du inte accepterar det slutliga priset vi gav till dig och utrustningen ska skeppas tillbaka - då står vi för frakten.