För att du ska få ut så mycket av din fiskarglädje som möjligt behövs rätt utrustning, god kunskap och ett genuint engagemang. På Fly Fishing Market jobbar vi med att förbättra din upplevelse. Vi ger dig förutsättningarna till ett tryggt, hållbart och inspirerande flugfiske. Därför finner du hos oss allt under samma tak. Så att du slipper leta runt och istället kan fokusera på det som är kul.

Vi har vårt säte i Göteborg. Här har vi nära till både vidöppet hav och till slingrande sötvattensdrag. Det är här vi planerar för ditt nästa äventyr och förbereder dig med den bästa utrustningen. Om du frågar oss är flugfiske inte bara ett intresse, det är en livsstil. En lekfull livsstil som som ger utrymme för nyfikenhet och närvaro.

Det vill vi att du ska känna hos oss. Närvaro. Att vi finns här för dig. Med allt du behöver!

Har du en fråga gällande ditt köp, läs mer här.
Behöver du komma i kontakt med oss, hör gärna av dig här.


BUTIKEN

Fly Fishing Market-butiken är Göteborgsområdets enda renodlade flugfiskebutik. Här finns spön, rullar, linor, vadare, verktyg, tillbehör och ca 400 flugor att välja bland. För den som vill binda egna mästerverk erbjuds ett generöst utbud av flugbindningsprodukter med exklusiva städ, vassa verktyg och material i både fluorescerande och jordnära färger.

I butiken kan du känna och klämma på riktigt och vi uppmuntrar dig till att provkasta ditt spö utanför lokalen innan du handlar. Oavsett om du är nyförälskad och nyfiken eller fullmogen och erfaren, så ser vi fram emot att träffa dig.

Varmt välkommen in på fisketips, för att dela erfarenheter och prata fångade fiskar som bara vi flugfiskare kan.

Vi ses på Hönekullavägen 7 i Mölnlycke!

För att hitta till butiken, klicka här.